Reviews / Ervaringen

Wat  zeggen ze over de ruimte?

Karin

coaching

“Een hele fijne ruimte. Rustig. Fijn ook dat mensen in de wachtruimte niet kunnen horen wat er binnen gezegd wordt. Mensen ervaren deze ruimte ook als plezierig. Ik kan hier heel goed mijn coachingsgesprekken voeren.”

Henk

bedrijfscursussen

“Prima cursusplek voor een kleine groep. Erg prettig dat er een projectiescherm is. En het keukentje bevalt goed waardoor ik mijn mensen van koffie en thee kan voorzien. Het LCD-televisiescherm gebruik ik zelf nauwelijks.”

Sandra

massage en coaching

“Sfeervolle plek voor mijn massages. Vooral de vloerverwarming is heel prettig aan de voeten. Fijn dat ik ook in het weekend er gebruik van kan maken. Door in de internet-agenda te kijken, kan ik makkelijk zien of er nog plek is. Met mijn flex-contract hoef ik soms maar een uurtje of anderhalf af te spreken en dat kan in de Puntjes.”

Wilma

vergaderingen

“Af en toe heb ik voor mijn organisatie een externe vergaderruimte nodig en daar zijn de Puntjes ideaal voor. We kunnen hier in alle rust brainstormen en de fijne sfeer helpt zeker om creatieve invallen te krijgen. En af en toe willen we er even uit en dan kunnen we heerlijk uitwaaien in het groene gebied direct in de omgeving. Een prima plek voor ons.”

Teun

meditaties

“We hebben geregeld een plek in het weekend nodig als meditatiegroep. Het merendeel maakt gebruik van de meditatiekussentjes, een paar nemen hun eigen meditatiebankje mee en een van ons zit gewoon op een stoel. Leuk dat er 2 klankschalen zijn, die kunnen we prima gebruiken. En de sfeer is rustig en neutraal om onze meditaties te doen. De omgeving is ook rustig, niet geheel onbelangrijk voor ons natuurlijk. En soms lekker even naar buiten, voor een loopmeditatie of gewoon om even met elkaar te kletsen. Alles lekker ontspannen.”

Eric

vergadering en expositieruimte

Eric Koedam: “Ik vind het zelf ook een heerlijke plek met een hele fijne sfeer. Af en toe doe ik mee aan de open atelierroute van Kunstroute Overijssel (vaak in september) en dan tover ik de ruimte om tot een mini expositieruimte. Leuk om zo mijn schilderijen te kunnen presenteren.
En als de ruimte beschikbaar is, plan ik hier mijn vergaderingen en overleggen met mijn collega’s uit Zwolle en omgeving. Ook dan is het weer een fijne plek om zaken met elkaar te kunnen bespreken, om oefeningen met elkaar te doen of om een presentatie voor elkaar te geven.”