Wanneer Kunst en Klank
elkaar raken

Een unieke ervaring op zaterdag 6 juli

Op zaterdag 6 juli organiseren Jan Ridder en Eric Koedam voor het eerst Kunst & Klank in de multifunctionele ruimte De Puntjes in Zwolle-Zuid aan de Landsheerlaan 117-119. De bezoeker krijgt een unieke ervaring voor het hart wanneer geluid en beeld elkaar raken.
Iedereen is van harte welkom van 11.00 tot 17.00 uur.

Jan Ridder van Open Klank organiseert al jaren klanksessies met zijn klankschalen in de multifunctionele ruimte De Puntjes. Hier ontmoette hij Eric Koedam, beeldend kunstenaar van Kunst in Overijssel en verhuurder van De Puntjes. Samen organiseren zij nu voor het eerst een Kunt & Klank ervaring.

In de klanksessies van Jan Ridder wordt je uitgenodigd om uit je hoofd te gaan. Door de klanken te horen en te voelen kan je dichter bij zichzelf komen en bij de stilte in jezelf. En vanuit dit rustgevoel kan je observeren wat er zich afspeelt in je binnenste.

De schilderstukken van Eric Koedam zijn kleurrijk. Heldere kleuren geven sfeer en een schilderstuk ervaren is iets persoonlijks. Het geschilderde kan je raken en daardoor kan je er een  band mee krijgen, wat maakt dat je het een plek wilt geven in je huis.

In Kunst & Klank komen deze ervaringen bij elkaar. Tijdens de klanken van onder andere klankschalen kan de bezoeker de kleuren en de intensiteit van de schilderdoeken ervaren zonder er over na te denken, wat bijzondere ervaringen kan opleveren.